Ние, които създадохме AquAries Астрологичен Календар, вярваме, че отговорът на въпроса “кога е най-подходящо време за…?” е също толкова значим, както усилията и енергията, които влагаме в своите начинания.

В нашата мисия и ценности сме силно повлияни от идеята, че “всеки миг на Земята е безценен дар и за нас Астрологичен Календар е огърлица от съвършено подредени моменти“, от които да се възползваме по най-добрия за нас и останалите начин. 

Милица Димитрова

Милица Димитрова

Артист, Творец, Графичен Дизайнер

Обичам да рисувам върху стъкло и обожавам да създавам Астрологични часовници, това е цялата ми история! Но ето, част от вдъхновенията ми…

Рисувам откакто се помня и да бъда творец е детската ми мечта! Съдбата ми намига всеки ден и аз съм щастлив и удовлетворен артист да виждам плодовете на вдъхновението си и да имам възможност да споделя и докосна сърцата на хора от практически цялото земно кълбо.

Milliart Studio приюти страстта към рисуването  и любовта към астрологията, като роди проектът на сърцето ми – Astro Clocks . Заедно с моя партньор Димитър, създаваме и изработваме астрологични часовници, свещници и други предмети със специфична символика. Проектът, с който се гордеем най-много и е извънредно красив по мнението на приятелите ни са нашите прекрасни момчета – Виктор и Методи.

AQUARIES Астрологичен Календар е моят специфичен начин да върна към хората цялата любов, разбиране и себепознание, които получих от необятния астрологичен океан.

Снежана Георгиева

Снежана Георгиева

Автор, Преподавател, магистър Астролог

Желанието ми да бъда астролог и да изучавам окултни науки, сериозно изпреварваше годините ми в началото на пътя. Имах привилиегията да се уча от най-добрите и признанието да защитя магистърска степен по астрология.

Представянето на астрологичен език, изглежда по следния начин – дошла съм на земята следвайки слънчевия път на Водолей и съм открехнала вратата, там където се прегръщат Земя и Небе на източния хоризонт през Асц Овен. От тук и житейския мотив „Свобода, равенство, братство“ е така близък на сърцето и логичен за разума ми.

Aquarius Studio е пристанище, а не месторабота за мен. Преподавам астрология, научавайки по нещо ново всеки ден и консултирам използвайки интегрален подход, водена от приемане и любов към земляните. 

AQUARIES Астрологичен Календар е мой копнеж и цел в последните години, да бъде създаден на български език и за часовата зона на България е чест и удоволствие! Благодаря, че заедно създаваме…