Новолуние ЛъвАстрологичен Фокус на Лунния месец

Марс в Дева, поставяме на фокус получаването на материални резултати от творческия заряд и вложена енергия в предходното му движение през Лъв.

Меркурий в Дева след 11 август до 30, да сложим ред в творческия безпоредък, който успяхме да сътворим в артиститичния Лъв. Истинска благословия е след всеки огнен знак да имаме възможност да подредим и приоритизираме мислите, плановете и действията.

Венера в Дева до 16 август, след което ингресира във Везни. Възможно е да бъдем поставени пред избор, който ще ни донесе така мечтания баланс.

Уран стационарно-ретрограден, след 19ти август ретрограден, което поставя всички планети Юпитер, Сатурн, Уран, Нептун, Плутон в ретроградна фаза до Октомври, 2021г.

Слънце в Дева 23 август, 00:34ч., (+3 UTC)

Лунни Фази

Новолуние, 16° Лъв, 16:50ч., (+3 UTC). Динамиката на Лунния месец ще е удачно да опишем с “ Времето лети все по-далеко, ние го следим, но по-полека “. Високата ни осъзнатост, като индивиди ще е резултат от синхронизацията на личните ни битки и недоразумения с потребностите на общността към която принадлежим.

Първа четвърт, 23° Скорпион, 18:19ч., (+3 UTC)

Пълнолуние, 29° Водолей, 15:01ч., (+3 UTC) Освобождаване от лични привързаности е личната ни врата към нови сценарии и житейско познание. Високите очаквания са свързани с още по-дълбоки разочарования.

Последна четвърт, 7° Близнаци, 10:13ч., (+3 UTC)

Дните в Аспекти

8ми август – неделя, Новолуние 16° Лъв, 16:50ч., (+3 UTC) – Желанието да променяме света и неговите обитатели към по-добро, вероятно вече има критично големи размери и по правило ще преминем през известни разочарования. Но за да се откажем от вероятния неуспех, трябва да игнорираме и големите мечти. А кой желае това?

9ти – понеделник – Меркурий куинконс Плутон – Съвпадат ли нашите мисли със средата в която се развиваме и какви корекции е необходимо да направим за да сме адекватни на ситуацията.

10ти – вторник – Венера опозиция Нептун – Мислите и емоциите търсят своята точка на баланс. Интуиция и логика вероятно изглеждат като различни страни на една монета, но всъщност едното следва другото. Разочарованията възпитават вяра в по-висш план на битието.

11ти – сряда – Меркурий опозиция Юпитер, Меркурий в Дева – Рационални мисли и планове се изправят срещу привидно спокойствие и комфорт. Приключва една фаза от процес, но плант все още не е реализиран.

12ти – четвъртък – Венера тригон Плутон – Разчитаме на вътрешния си стабилен център и ценностна система, за да преобразим външната ситуация.

13ти – петък – Марс куинконс Сатурн – Намиране на решения на технически въпроси или план от поредни действия, които имат ясна стратегическа цел

14ти – събота – Венера куинконс Юпитер – Може да е настъпил момента да се порадваме и отпразнуваме положените усилия и резултата от тях. Най-малко “браво“ и приятелско потупване по рамото е добро начало.

15ти – неделя  – Слънце куинконс Нептун, фаза на Луна Първа четвърт – Яркият и достен живот по правило е съпроводен от саможертва и искрена вяра в успеха. Смисълът е неделима част от тях.

16ти – понеделник – Венера във Везни – Време е да допуснем нови хора в живота си. Споделянето е част от процеса на израстване, “приятел в нужда се познава“. Силата на общността е по-голяма от съставните участници в нея.

17ти – вторник – Меркурий куинконс Сатурн – Плановете са за това, за да бъдат променяни на ход и да търпят корекция съобразно променените външни условия.

18ти – сряда – Различията в мненията са повод да обогатим възприятията си, оставайки в позицията на личната ни истина и светоусещане.

19ти – четвъртък – Меркурий съединение Марс – Избягваме ситуации, които биха провокирали критика, независимо от посоката на нейното предзназначение. Оставаме фокусирани и намираме решения в последната минута.

20ти – петък – Слънце опозиция Юпитер, Меркурий тригон Уран – Консолидираме усилия и затваряме важна фаза от процеса. Предстои промяна в подхода и затвърждаване на позициите. Обърнете внимание на нестандартните хрумвания и срещи.

21ви – събота – Да се пуснеш по течението не е винаги е знак за отстъпление. Възможно е просто да пестиш енергия до следващия спокоен залив. Да пожелаеш да чуеш истината е същото като да се разделиш с илюзиите. Изборът е, кое ние по-скъпо?

22ри – неделя – Марс тригон Уран, фаза на Луна Пълнолуние – Възможно е да изпитваме много силно желание да задържим нещо или някого сега, защото е сигурно и комфортно сега. Всичко е добре, когато завършва добре! Онова към което се чувстваме силно привлечени и привързани в момента ще поиска свободарта ни в замяна в бъдеще.

23ти – понеделник – Слънце в Дева, Венера тригон Сатурн – Почит и уважение към авторитетни за нас личности не бива да ни отклоняват от личния път и мисия.

24ти – вторник – Щастието е резултат от начина, който избираме да удовлетворяваме потребностите си едновременно с обгрижването на съвестта и отговорностите си.

25ти – сряда – Меркурий опозиция Нептун – Между два свята, онзи на рационалната грижа срещу този на дълбоката вяра. Практичност в мислите и мистика във вътрешния свят не са непременно дисбаланс.

26ти – четвъртък – Меркурий тригон Плутон – Информацията, която грижливо подреждахме в изминалите дни е време да влезе в употреба. Дълбоко и проникновено рабиране на сложни процеси.

27ми – петък – Меркурий куинконс Юпитер – Мислите са предназначени за нашия вътрешен ръст и развитие. Връзката между събитията е поучителна и е необходима да бъдат изследвани в този контекст.

28ми – събота – Венера куинконс Уран – Нов ден, нови възможности! Приключенията са част от реалността „да запазим детето в себе си“

29ти – неделя – Изучаването на личната ни история освен процес на себепознание е предназначено и за акумулиране на мъдрост и споделяне на опит.

30ти – понеделник – Меркурий във Везни, фаза на Луна Последна четвърт – Да привлечем съмишленици в проектите си. “Всичко тече, всичко се променя“, независимо от факта дали сме готови и подготвени за това.

31ви – вторник – Слънце куинконс Сатурн – Животът може да бъде и забавен, докато реализираме замисленото.

1ви септември – сряда – Вътрешните ни силни и особено стабилни убеждения понякога могат да бъдат огромен разход на енергия.

2ри – четвъртък – Марс опозиция Нептун – Действията и насочените услия могат да разколебаят усещането ни за свързаност и единство с първоизточника.

3ти – петък – Компромисът във взаимоотношенията е необходим, именно за да запазим целостта и личността си.

4ти – събота – Венера куинконс Нептун – Висша форма на приемане на другостта е способността за искрена прошка и забравяне на повода, който е довел до необходимостта й.

5и – неделя – Меркурий тригон Сатурн – “Казана дума, хвърлен камък“, обещанията са отговорността която носим за изреченото и чистата ни съвест за изпълнението им.

6ти – понеделник – Венера квадрат Плутон, Марс тригон Плутон, Венера тригон Юпитер – Символът на преобразяването ни напомня за циклите на зараждане и преминаване в други форми на съществуване. Възнаграждава се силата на волята и устойчивостта на намеренията.

7ми – вторник – Новолуние 14°Дева, 03:51ч., (+3 UTC)

Новолуние Лъв